Hoe gaat Analyz-it te werk voor een SEO analyse?

Om de ranking in Google te verbeteren moet je onderzoeken waar het SEO schoentje juist wringt. Dit komen we te weten aan de hand van een uitgebreide SEO scan. Tijdens deze scan analyseren we de website op meer dan 100 parameters die de ranking in Google kunnen beïnvloeden.

Voor Bert Lantin van Besco bracht de SEO analyse alvast soelaas: "Nadat we een opmerking kregen van één van onze partners dat onze site moeilijk vindbaar was en een slechte ranking had, ging ik via Google zelf op zoek naar een bedrijf dat ons hiermee kon helpen. Ik kwam dan al snel uit bij de SEO specialisten van Analyz-it en legde dan ook dadelijk de link naar ons UNIZO verleden."

Analyz-it kwam snel in actie om Bert verder te begeleiden: "Na telefonisch contact kwam er meteen iemand ter plaatste en werd er mij goed uitgelegd wat een SEO traject inhield. Samen met Sara Reymen van Tekstueel heeft Analyz-it een duidelijk plan opgesteld wat er moest gebeuren om de SEO van onze website te verbeteren."

Het SEO plan van aanpak dat ik van Analyz-it kreeg was duidelijk en er werd goed omschreven wat we moesten veranderen of aanpassen.

Na het uitvoeren van de SEO scan voor Besco ontving Bert ook een rapport waarin hij alle optimalisaties kon terugvinden. "Het SEO plan van aanpak dat ik van Analyz-it kreeg was duidelijk en er werd goed omschreven wat we moesten veranderen of aanpassen."

Ook na het het uitvoeren van de SEO scan kan je bij Analyz-it terecht voor extra advies. Een aanpak die Bert apprecieert: "Na alle aanpassingen werd er nog een tweede SEO scan gedaan om te kijken of alles goed verlopen was. Een groot pluspunt is ook dat de vragen die wij hadden over de aanpassingen steeds correct en zeer snel beantwoord werden!"

Het resultaat

De optimalisaties na een SEO scan komen was volledig tot zijn uiting na enkele maanden, maar kort na het toepassen van de aanpassingen merkte Bert toch al een positieve impact op:

" Een paar weken na de aanpassing en de tweede analyse zijn we enorm hoog geklommen in de Google ranking. Ik ben dan ook zeer tevreden over de analyse! "


Zelf ook beter scoren in Google?

Wil je zelf ook bovenaan in Google staan? Vraag dan hier je SEO analyse aan. Je kan ons steeds bereiken via telefoon op het nummer +32 (0)11 74 36 76.

Vrijblijvend contact opnemen