Professionele website voor Unitbuilding

De manier waarop de website van Unitbuilding is ontwikkeld, wijkt lichtjes af van de andere websites die wij ontwikkelen. Als je bij Analyz-it een website laat maken, zorgen we er altijd voor dat je zelf zoveel: pagina’s, teksten, afbeeldingen, video’s, etc. kan toevoegen als je wil. Dit is nog steeds mogelijk met het intuïtief Analyz-it Content Management Systeem (ACMS), maar aangezien de website van Stefan, statische inhoud moest bevatten, was dit niet meteen van toepassing.

Flexibel als we zijn, hebben wij voor hem de website voorzien van inhoud. Als er in de toekomst iets aangepast dient te worden, kan Unitbuilding er voor kiezen om dit zelf te doen, of om ons hiervoor in te schakelen.

Online marketing voor nieuwe website

Een professionele website is het ideale kanaal om je producten en diensten te tonen aan de buitenwereld. Voor Unitbuilding is dit niet anders. Om hun hier een handje bij te helpen, hebben we voor Unitbuilding een Google Ads campagne opgestart. Hiermee kunnen we aan de hand van de juiste zoekwoorden en advertenties de juiste bezoekers naar hun website leiden.

De KMO-units die Stefan aanbiedt, staan ter beschikking op zowel de Vlaamse als de Nederlandse markt. Het spreekt voor zich dat een Nederlandse ondernemer, die opzoek is naar een Belgische KMO-unit, een andere invalshoek heeft dan een Vlaamse ondernemer. Met de targetting op basis van locatie in Google ads, kan je verschillende advertenties tonen naargelang je doelgroep. Geïnteresseerden uit Nederland zullen daarom een andere advertentie te zien krijgen dan die van België.


Wil je ook je producten en diensten in de kijker zetten en de juiste mensen aantrekken met een nieuwe website?

Stuur ons dan een e-mail, of telefoneer ons eens via 011 74 36 76. Je kan ook altijd dit contactformulier invullen.