Eind 2017 zaten ZZED Lift Solutions en Analyz-it samen aan tafel om de online marketinginspanningen en -resultaten te bespreken. ZZED liet weten dat ze tevreden waren over de resultaten, maar dat ze in 2018 nog verder willen groeien. Daarom zijn we in januari 2018 van start gegaan met de uitbreiding van hun marketinginspanningen.

28% meer contactopnames

Omdat foto’s (in dit geval een grafiek) meer zeggen dan woorden. Tonen we je hieronder graag het aantal cumulatieve conversies (aanvragen) van 2017 vergeleken met die van 2018.

Veel analyseren moet je met bovenstaande grafiek niet doen. We zien vanaf maand één meteen een stijging van het aantal aanvragen. Als je alle contactopnames optelt, dan hebben we in 2018 een stijging van maar liefst 28% gegenereerd ten opzichte van 2017! Resultaten waar je als klant en online marketeer alleen maar tevreden van kan zijn.


Wil je ook groeien als bedrijf en meer aanvragen genereren?

Dan komen wij graag een keer langs om onze werkwijze toe te lichten. Je kan ons steeds een e-mail sturen of ons telefonisch bereiken via 011 74 36 76. Je kan natuurlijk ook altijd een contactformulier invullen.