Ook voor een tweede keer deed Yoeri Macquoi Accountants en belastingconsulenten beroep op ons voor hun nieuwe website.

De vorige website had ondertussen al 12 jaar op de teller en was dus dringend aan vernieuwing toe. Om hun klanten beter te kunnen bedienen, hebben ze gekozen voor een nieuwe website die gebruiksvriendelijk, zelf aanpasbaar en mobiel geoptimaliseerd is.

Nieuw ACMS-systeem

De programmeurs hadden net het nieuwe ACMS-systeem afgewerkt en dit hebben we vervolgens voorgesteld aan YMAB. Het was voor YMAB meteen duidelijk dat het nieuwe systeem ten opzichte van hun systeem dat al 12 jaar oud was, het gebruik van de website veel gebruiksvriendelijker zou maken voor hen en voor de klanten. 

Hun wensen voor het design waren duidelijk, het thema "overzichtelijk" stond hierbij centraal en hierdoor hebben we het design van de website snel kunnen afronden. 

Het resultaat is een moderne, gebruiksvriendelijke website die ze zelf kunnen invullen en die op elk mobiel apparaat mooi getoond wordt. Je moet ons niet zelf geloven, dit had Liesa Macquoi te zeggen over ons nieuwe ACMS-systeem: 

Het nieuwe websitesysteem is gemakkelijk zelf aan te passen! We moeten Analyz-it niet contacteren om iets aan te passen, want dit gaat snel en eenvoudig zelf. Zo houden we onze website up-to-date

Nieuwe website YMAB


Ook een responsieve website nodig die je services goed in beeld brengt?

Neem vrijblijvend contact op!