Voor Pharma Force ontwikkelden we een webapplicatie op maat om het bestelproces te vereenvoudigen en de verwerking van de bestellingen efficiënter te laten verlopen. Dankzij deze nieuwe applicatie kunnen woonzorgcentra eenvoudig doorgeven welke medicatie ze wanneer nodig hebben en komen alle bestellingen overzichtelijk binnen bij Pharma Force.

Medicatie bestellen

Via de webapplicatie kan het woonzorgcentrum snel het medicatieschema opvragen voor elke bewoner. Aan de hand van dit medicatieschema zal Pharma Force de nodige medicijnen leveren zonder dat het woonzorgcentrum dit moet bestellen. Zo wordt steeds de juiste medicatie geleverd op het juiste tijdstip. Dit zorgt ervoor dat het woonzorgcentrum kostbare tijd bespaart en ontzorgd wordt.

Wanneer het woonzorgcentrum dringend medicatie nodig heeft in het weekend of op een feestdag, kan dit met spoed besteld worden. Deze functie is ook enkel zichtbaar in het weekend en op feestdagen. 

Elk woonzorgcentrum beschikt ook over een noodkoffer met medicatie, deze noodkoffer wordt ook steeds automatisch aangevuld door Pharma Force. Indien het woonzorgcentrum toch producten wilt bestellen voor de noodkoffer, kan dit ook via de webapplicatie.

Communicatie

Naast het bestellen van producten, wordt het platform ook gebruikt als centraal communicatiemiddel. Woonzorgcentra kunnen eenvoudig berichten sturen naar artsen wanneer er een voorschrift ontbreekt. Bovendien is er de mogelijkheid om te communiceren met de apothekers, Pharma Force zelf en intern binnen het woonzorgcentrum. Zo kan informatie snel uitgewisseld worden.

Ten slotte kunnen woonzorgcentra hier ook terecht voor hun klachten. Wanneer er bijvoorbeeld verkeerde medicatie is geleverd, zal het woonzorgcentrum dit eenvoudig kunnen melden. En kan Pharma Force dit snel oplossen. Pharma Force kan zo alle klachten centraal beheren en een status aan de klachten toevoegen. Dit zorgt voor extra tevreden klanten


Meer weten over webapplicaties op maat?
Neem dan contact op met Analyz-it

Je kan ons steeds een e-mail sturen of ons telefonisch bereiken via 011 74 36 76.

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFO