Een website op maat online brengen in 1 maand tijd? Geen probleem voor Analyz-it.

Bert Reyskens, zaakvoerder en ontwikkelaar van de Gaffers Control, contacteerde ons met de wens om zijn website binnen 1 maand te ontwikkelen. We hebben deze uitdaging met twee handen aangenomen en het resultaat mag er zijn.

Doel van de website

De website dient een duidelijk beeld te scheppen van de functionaliteiten van de Gaffers Control. Niet alleen voor niet-klanten, maar ook voor bestaande klanten. De gebruikers van de Gaffers Control kunnen op de website een uitgebreid overzicht terugvinden van allerlei tutorial video's. Geïnteresseerden kunnen dan weer makkelijk contact opnemen met vertegenwoordigers in steden over de hele wereld.

Uitgelichte productpagina

Op de homepage is een introductievideo te vinden die wij voor Gaffers Control hebben geëdit. Daarnaast is er een extra pagina toegevoegd die de de functionaliteiten van de machine tot in detail toelicht.

Zelf aanpasbare website

Voor het online brengen van de website dient Bert van Gaffers Control, zoals bij elke Analyz-it website, zelf zijn pagina's, teksten, afbeeldingen, etc. toe te voegen. Dit heeft als meerwaarde dat de zaakvoerder zelf alle touwtjes in handen heeft.

Een belangrijke wens van Bert was de mogelijkheid om zelf tutorial video’s toe te voegen. Het feit dat alle Analyz-it websites volledig zelf aanpasbaar zijn, was dan ook een grote troef. Bert kan nu, zonder ons in te schakelen, zo veel video’s toevoegen als hij zelf wil.

Vertegenwoordigers over de hele wereld

De dealers die verspreid zijn over de hele wereld, worden op een overzichtelijke manier weergeven. Als er vertegenwoordigers verdwijnen of bijkomen, dan kan de zaakvoerder ook hier de aanpassingen autonoom uitvoeren.


Wil je ook een zelf aanpasbare website in 1 maand tijd?

Dan kan je ons steeds contacteren via e-mail of telefoneer ons via het nummer 011 74 76 36. Je kan natuurlijk ook altijd een contactformulier invullen.