Voor Oresto Food Partners ontwikkelden we reeds een B2B webshop op maat. Dit zijn 19 unieke B2B webshops voor de verschillende grossiers van Oresto Food Partners, die gebruik maken van een gemeenschappelijke database. Horeca uitbaters kunnen a.d.h.v. een persoonlijke login aanloggen in de webshop en hun bestellingen online doorgeven aan hun Oresto Food Partner grossier.

Om de producten van Oresto Food Partners nu ook vindbaar te maken in Google, ontwikkelden we een website op maat. In deze website kunnen nieuwe klanten het assortiment van Oresto Food Partners raadplegen, alsook nieuwtjes, recepten en leveranciers leren kennen. Verder kan je ook kennismaken met je Oresto grossier uit de buurt

Het assortiment van Oresto Food partners

De website van Oresto Food Partners is gekoppeld met de database van de B2B webshop. Alle producten kan je in de website vinden onder 'Ons assortiment'. De producten pagina's zijn zodanig opgebouwd dat ze vlot vindbaar zijn voor zoekrobotten. Dit doen we door het automatisch meegeven van de juiste attributen: metatitel en -omschrijving, merknaam, productnaam, URL en ALT tekst voor de foto's. Voordeel: tijdswinst!

 

Nieuwe klanten werven

Bovenaan de website staat er een knop 'Klant worden' die potentiële nieuwe klanten de mogelijkheid biedt om een aanvraag in te dienen. Je kiest snel je grossier in je buurt en lanceert de aanvraag. De respectievelijke grossier maakt - na goedkeuring - een login voor de klant aan en vanaf dan kan de klant via de B2B webshop van de grossier bestellingen online doorvoeren. Voordeel: meer klanten!

 

Leveranciers in de kijker

Oresto Food Partners werkt samen met veel leveranciers. Deze worden in de nieuwe website ook opgelijst. Er is ook de mogelijkheid om het productgamma van een leverancier in de kijker te zetten.Voordeel: goede leveranciersrelaties!

Kies vlot je grossier in de buurt

Ook voor de grossiers is er een koppeling voorzien met de database van de webshops. De gegevens van de grossiers worden dus centraal beheerd en getoond zowel in de B2B webshops als de website. Voordeel: alles centraal onderhouden!

 

Elke grossier krijgt zijn eigen pagina in de website. Zo kunnen nieuwe klanten een eerste kennismaking doen met hun grossier naar keuze en vervolgens contact met hen opnemen.Voordeel: Snelheidswinst!

In de website is tevens een Google Maps integratie voorzien. Op deze kaart zijn alle grossiers van Oresto Food Partners te vinden. Zo kunnen horecazaken de gegevens van de dichtstbijzijnde Oresto groothandel vinden. Voordeel: Visueel aantrekkelijk!

 


Meer weten over een website op maat voor jouw bedrijf?

Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Neem contact op voor meer info »