CRM: klantenbeheer en projectadministratie

Van overal bereikbaar 

Je klantenbeheer en projectadministratie altijd en van overal bereikbaar? Thuiswerken of op de baan kan vanaf nu zonder bijkomende investeringen. Met 1 klik op je tablet of smartphone zit je in je klant- en projectbeheer en kan je de laatste gegevens opzoeken. Vanaf nu is iedereen op hoogte van de laatste status van je projecten, klanten en prospecten.

Gekoppeld aan je bestaande boekhouding 

We kunnen een CRM oplossing aanleveren die integreert met jouw bestaand boekhoud- of ERP-pakket. Op die manier moet je nooit dubbele informatie bijhouden en kunnen belangrijke klantencijfers getoond worden aan je verkopers!

Integreren met andere bronnen

Nog leuker wordt het als je je klantenbeheer laat integreren met andere internet bronnen om bijkomende prospect-informatie te verzamelen en om direct en/of automatisch met klanten te communiceren.

Klanten spreken voor zich

Meer realisaties

Webapp voor de zorgsector (PharmaForce)

Communicatieplatform waarop de woonzorgcentra gemakkelijk hun medicatie kunnen bestellen aan de hand van de medicatielijsten van de bewoners. De artsen, het woonzorgcentrum en Pharma Force werken nu gestroomlijnd samen.

Dankzij deze toepassing hebben we nieuwe woonzorgcentra als klant kunnen overhalen. Bijkomende vragen worden snel door Analyz-it behandeld! Ivo Lemmens CFO - Pharma Force

Leren typen met de webtoepassing van QuickTyp

Kinderen van het lager onderwijs kunnen nu - spelenderwijs - blind leren typen, zonder dat ze een uitleenlaptop moeten meeslepen. Gewoon de webapp opstarten en vanuit elke locatie oefenen!

Quicktyp had vroeger een ingewikkeld proces om de uitleen-pc's up-to-date te houden, te leveren en terug te halen. Dankzij Analyz-it is dit proces sterk vereenvoudigd! We hebben we al meer dan 2000 leerlingen een diploma kunnen geven in de nieuwe software. Pieter Struyven Bestuurder Quick Typ

Nog andere voorbeelden:


Ook interesse in efficiënt klantenbeheer en projectadministratie?

Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op voor meer info