Webdesign in Hasselt

Al meer dan 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in professioneel webdesign te Hasselt. 

De juiste web-partner vinden

Na het aanvragen van verschillende offertes en het voeren van diverse gesprekken met verschillende webdesign bedrijven kan je de bomen door het bos niet meer zien. Op basis van de diverse systemen en diensten die er aangeboden worden, is het moeilijk om een correcte en objectieve vergelijking te maken tussen de verschillende aanbieders actief in Hasselt. Naast de aangeboden diensten kunnen ook de prijzen enorm variëren. Daarentegen moet je al vaak op voorhand een contract ondertekenen vooraleer je werkelijk een idee hebt wat de samenwerking gaat betekenen.

Bij het webdesign van Analyz-it hanteren wij echter een andere aanpak.

In de eerste fase nodigen we je graag uit voor een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor of bij jullie ter plaatse. Tijdens dit vrijblijvend gesprek bespreken we in detail je wensen en je behoeften betreffende het webdesign en tonen we je ook al een korte demo van ons Content Management Systeem (CMS). Op basis van deze gegevens kunnen we je al een idee geven hoe wij de website zien.

Op basis van het gesprek, zijn wij in staat om een vrijblijvende offerte op te stellen met een duidelijke prijszetting zodat er achteraf verrassingen tevoorschijn komen. In deze offerte krijg je ook een duidelijke opsomming wat je van de samenwerking mag verwachten.

Na het ondertekenen van deze offerte nemen we het webdesign project op in de planning en starten we met de opbouw van een professionele website. Per e-mail of telefonisch houden we je op de hoogte van de verdere stappen van het project.

Waarom voor Analyz-it kiezen?

Analyz-it is niet alleen centraal gelegen in het hartje van Limburg te Hasselt, maar heeft ook het hart op de juiste plaats: persoonlijke service en klantvriendelijk zijn de belangrijkste waarden binnen de firma.

Gedurende het bestaan van Analyz-it is voldoende ervaring en know-how aanwezig om jouw webdesign project succesvol af te ronden. Naast de nodige competenties zijn we ook bekend omwille van onze serviceverlening. Wanneer je voor een samenwerking met Analyz-it kiest, sta je er niet alleen voor. Gedurende het hele project begeleiden we je persoonlijk.


Heb je interesse om samen te werken met ons?

Maak een vrijblijvende afspraak!