Een website met intuïtieve navigatie

Net zoals Eric Banden voortdurend op zoek is naar de meest efficiënte oplossingen, hebben we onze website met dezelfde efficiëntie ontworpen voor hun gebruikers. Op de website navigeren gebruikers eenvoudig van informatie naar veelgestelde vragen en vervolgens naar het maken van een afspraak.

Alle informatie voor banden

Een overzichtelijke website begint met de juiste structuur en de juiste content. In ons grafisch ontwerp hebben we daarom de essentiële elementen specifiek gepositioneerd voor de websitebezoeker, zodat zij snel en moeiteloos de gewenste informatie kunnen vinden. Dit verbetert niet alleen de gebruiksvriendelijkheid, maar heeft ook een positief effect op de ranking in zoekmachines zoals Google.

Maak doelgericht een afspraak

Of je nu nood hebt aan nieuwe banden, nieuwe velgen of een onderhoud, via de website maak je gericht een afspraak. Dit bespaart niet alleen Eric Banden heel wat administratief werk, ook de websitebezoeker heeft op deze manier een vlotte en gebruiksvriendelijker ervaring.

Online gezet volgens het SEO-boekje

Het laatste wat je wil als je een nieuwe website lanceert, is een daling in de Google-zoekresultaten. Een nieuwe website heeft uiteraard een impact op je SEO, maar er zijn strategieën om deze impact tot een minimum te beperken.

Bij de ontwikkeling van de nieuwe website hebben we zorgvuldig geanalyseerd welke URL's van de oude website moeten behouden blijven en welke we optimaliseren voor een betere Google-ranking. De nieuwe SEO-geoptimaliseerde URL's zijn nauwkeurig gemapt van de oude naar de nieuwe website via redirects, waarmee we eventuele 404-fouten voorkomen.

Na de lancering hebben we de sitemap en robots.txt opnieuw ingediend in Google Search Console en monitoren we de gegevens zorgvuldig. Op deze manier verkrijgen we niet alleen inzicht in de rankings, maar ook in het aantal vertoningen, klikken en de concrete organische zoekopdrachten.


Ook een website online zetten volgens het SEO-boekje?

Neem dan contact op met Analyz-it

Je kan ons steeds een e-mail sturen of ons telefonisch bereiken via 011 74 36 76.

Neem contact op voor meer info