Nieuwe website

Voor Alwego ontwikkelden we een nieuwe website, hierbij was het belangrijk dat de website een modern en stijlvol design kreeg. De website moest namelijk reflecteren wat Alwego aanbiedt: zwembaden op maat die tot in de puntjes zijn afgewerkt. De sterke visuals op de website zorgen er alvast voor dat hun potentiële klanten kunnen wegdromen van hun toekomstig zwembad.

Daarnaast vind je op de website ook alle praktische info en de gerealiseerde projecten van Alwego.

 

Een doelgericht marketingplan

Om meer aanvragen te genereren voor Alwego stelden we een doelgericht marketingplan op. Aan de hand van search engine optimization en search engine advertising zorgden we ervoor dat de website vlot gevonden wordt in Google door potentiële klanten. Daarnaast stelden we een contentplan op om de juiste doelgroep op sociale media te bereiken. 

Gevonden worden in Google

Om ervoor te zorgen dat potentiële klanten de weg naar de website vinden, optimaliseerden we de content op de website. Met ons SEO advies traject brengen we het maandelijks het zoekgedrag van potentiële klanten in kaart aan de hand van een zoekwoordenonderzoek. Zo kan Alwego relevante content schrijven die perfect aansluit aan de zoekintentie van hun potentiële klanten. 

Daarnaast hebben we ook Google Ads campagnes opgesteld zodat de website op de eerste plaatsen op de zoekresultatenpagina verschijnt voor relevante zoekwoorden. Zo konden we de juiste doelgroep bereiken en de zichtbaarheid verhogen.

Via remarketing advertenties op Google Ads konden we eerder geïnteresseerde gebruikers opnieuw naar de website brengen. Zo vergrootte de kans dat de gebruikers converteerden. 

Half februari is de nieuwe website van Alwego online gekomen en zijn we gestart met de uitvoering van ons marketingplan. Zoals je kan zien op onderstaande grafiek waren onze inspanningen meteen zichtbaar in het totaal aantal bezoekers.

Een verhoging in zichtbaarheid en vertrouwen op sociale media

Door op sociale media wekelijks relevante content en gerealiseerde projecten te delen, verhoogden we niet alleen de zichtbaarheid van Alwego maar ook het vertrouwen in hun expertise.

Daarnaast bereikten we met doordachte campagnes de juiste doelgroep op zowel Facebook, Instagram als LinkedIn. 


Ook interesse in een gestructureerde aanpak digitale marketing?
Neem dan contact op met Analyz-it.

Je kan ons steeds een e-mail sturen of ons telefonisch bereiken via 011 74 36 76. Je kan natuurlijk ook altijd ons contactformulier invullen.