Corporate website

Na een uitgebreide branding studie door een extern bureau, was het hoog tijd voor een nieuwe website. Voor SKP ontwikkelden we een corporate website met geïntegreerde webshop op maat, die helemaal in lijn is met hun nieuwe huisstijl.

Nieuwe corporate website met geïntegreerde webshop op maat

Gebruiksvriendelijke website

Het doel van deze website is om de bezoekers vlot te laten navigeren doorheen het aanbod van SKP. Er is gekozen om de producten uitgebreid te beschrijven in het website gedeelte. Een gebruiksvriendelijke website met overzichtelijke navigatie was dus een must!

Geïntegreerde webshop

Vroeger had SKP een aparte webshop. Vandaag is de shop naadloos geïntegreerd in de website. De interne (lees: technische) productgroepen werden vertaald in duidelijke categorieën voor de bezoekers. Daarnaast is de webshop uitgerust met een overzichtelijke zoekfunctie die zowel op producten als op categorieën kan zoeken.
Lees meer over de webshop »

Hijskettingwizard

In de website werd ook naadloos een "hijskettingwizard" toegevoegd. Met deze integratie kunnen gebruikers een hijsketting volledig op maat samenstellen. Bezoekers worden stapsgewijs begeleid om de hijsketting samen te stellen door middel van een kleine vragenlijst. Aan de hand van een gebruiksvriendelijke interface wordt de bezoeker perfect begeleid doorheen het bestelproces.
Lees meer over de hijskettingwizard »


Meer weten over een website of een webshop op maat?
Neem dan contact op met Analyz-it.

Je kan ons steeds een e-mail sturen of ons telefonisch bereiken via 011 74 36 76. Je kan natuurlijk ook altijd ons contactformulier invullen.