We hadden in het verleden al eens contact gehad met Marbor. Ze contacteerden ons om een marketingtraject op te starten. Voor we een marketingtraject starten met onze klanten, wordt er ook naar de website gekeken. Voldoet deze aan de voorwaarden om een succesvol marketingtraject uit te werken?

Een goede website is mobiel

De website van Marbor was verouderd en werd niet mooi getoond op mobiele toestellen. De kans zat er dus in dat ze tijdens een marketingtraject veel klanten gingen mislopen. Google zet mobielonvriendelijke websites namelijk helemaal achteraan in de ranking.

Daarom stelden we voor om eerst de website te updaten en er voor te zorgen dat deze gebruiksvriendelijk en mobiel geoptimaliseerd is.

Nieuwe website Marbor

Na wat feedback van Marbor over wat ze wel en niet goed vinden aan een website, gingen we aan de slag. Uit de designronde bleek dat we al snel de juiste stijl te pakken hadden. Dit zorgde ervoor dat we vrij snel een definitieve websitepreview klaar hadden.

Het resultaat mag er in ieder geval zijn! Nu kan Marbor even trots zijn op de kwaliteit van hun website als op hun natuursteen.


Ook een professionele website op maat?

Aarzel dan niet en contacteer ons!