De vorige website van Quaestor-International hebben wij mogen bouwen in 2013. Sindsdien is er heel wat veranderd in het online landschap. De grootste verandering zien we op de manier waarop een website wordt bezocht. Waar in 2013 nog niet iedereen in het bezit was van een smartphone, is dit 6 jaar later helemaal anders. Een vernieuwde website die mobiel perfect leesbaar is, was dus voor een Quaestor-International een absolute noodzaak.

Mobiel responsieve website = een noodzaak 

Dat een website die niet mobiel responsief is, not done is, dat begrijpen we maar al te goed bij Analyz-it. We maken dan ook geen websites meer die niet perfect leesbaar zijn op mobiele apparaten. Sterker nog, als we een webdesign op maat maken, dan beginnen we steeds vanuit het mobiele ontwerp. Dit noemt men in vaktermen een mobile-first design.

Website met professionele en commerciële copywriting

Buiten het ontwerp van de website is het natuurlijk ook heel belangrijk welke tekst er op de website staat. Hiervoor werken wij nauw samen met Tekstueel. Zij zijn als copywritingbureau gespecialiseerd in het schrijven van teksten die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. Dit wil zeggen dat de teksten niet alleen aangenaam leesbaar zijn voor mensen, maar ook voor zoekmachines, zoals bijvoorbeeld Google.

Dit heeft als grote voordeel dat de website van Quaestor-International beter wordt teruggevonden in de Google zoekresultaten, wat voor meer bezoekers en potentieel ook voor meer klanten zorgt.


Wil je ook een professionele website, zoals Quaestor-International, die volledig mobiel responsief is en voorzien is van goede inhoud?

Stuur ons dan een e-mail, of telefoneer ons op 011 74 36 76. Je kan ons ook altijd bereiken via de contactpagina.