Zoals je je ongetwijfeld wel kan inbeelden is het voor een wervingswebsite heel belangrijk om volledig up-to-date te zijn. Nieuwe vacatures moeten snel online staan en aanvragen moeten snel verwerkt kunnen worden.

Q Jobs zocht een partner die zowel in staat is om zowel de technische kant als de visuele kant vorm te geven. Bij Analyz-it vond Q Jobs beiden onder één dak.

Hoe werkt de website?

Elk uur worden de vacatures van hun intern ERP-systeem gesynchroniseerd met de website. Hiervoor wordt er gebruik gemaakt van een API die communiceert met hun ERP-systeem en de website, waarna de gegevens worden opgeslagen op onze betrouwbare Microsoft SQL server. Uiteindelijk worden de vacatures vliegensvlug op de Q Jobs website weergegeven.

Meerwaarde voor de websitebezoeker?

Voor de gebruiker is de website snel en gebruiksvriendelijk. Met de uitgebreide zoekfunctie krijgt de werkzoekende met een aantal klikken meteen de geschikte vacatures zien. Zo kan een werkzoekende filteren op: functiegroep, locatie, type job en taal.

Om alles gestroomlijnd te laten verlopen, is er ook de mogelijkheid om een profiel aan te maken op de website. Hier kan een werkzoekende zijn contactgegevens en CV opladen, zodat er geen kostbare tijd verloren gaat bij het solliciteren.

Een paar screenshots van de website op maat:


Ook een responsive website die communiceert met je ERP-systeem?

Wil je ook een website die automatisch synchroniseert met je online databank? Contacteer ons dan vrijblijvend.

Neem contact op voor meer info